Ähähä, en sittenkään voinut olla ilman Arktista Sämpylää, joten aloin rakentaa sivuja uudelleen. Kaipaan edelleen toiveita sen sisällön suhteen.

Nyt soi: Nieminen & Litmanen - Milestones of Turenki

Varautukaa pienen ja säälittävän nuoremman polven edustajan vihaiseen kritiikkiin opettajia ja kouluhallitusta vastaan.

Koulussamme oleilee eräs erittäin ärsyttävä tyyppi, uusi historian- ja uskonnonopettaja. Hän suosii poikia, antaa heille miljoonittain "viimeisiä varoituksia" mutta tytöt joutuvat kerrasta istumaan etupenkkiin tai ulos luokasta. Viime historiantunnista meni puolet siihen, kun yritimme saada häntä vastamaan meille miksi toimii näin. Vastauksia oli kolmenlaisia: "Olen kuullut palautteenne ja tästä ei enää puhuta", "Tämä ei nyt kuulu teille kaikille" ja "Koska minä olen opettaja". Miten opettajan virka voi muka oikeuttaa toimimaan vastoin itse asettamiaan sääntöjä ja suosimaan poikia? Hän ohitti kaikki kysymyksemme vastaamalla aina samalla lailla, puhui päälle ja toisti samoja lauseita yhä uudestaan. "Tästä voidaan puhua sitten kahden kesken tunnin jälkeen". Kuka muka menee puhumaan kahden kesken, kun kaikki ovat vihaisia ja haluavat sanoa sanottavansa. Opettaja sanoi sitten että asiasta voidaan puhua tunnin loputtua. Kun sitten jäimme luokkaan tunnin jälkeen ja sanoimme että nyt me sitten puhutaan, opettaja kysyi: "Ai mistä?". Selvästikin oppilaiden kritiikki ja palaute ja kysymykset menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Opettaja on selvästikin sitä mieltä, että pojat ovat älykkäämpiä kuin tytöt ja lapsien älykkyys muurahaisen luokkaa. Hänen toimintatapansa ovat vanhanaikaisia ja hän on, tai ainakin yrittää olla, diktaattori.